Maandelijkse Archieven: Mei 2019

31 mei 2019

Luchtige zomermode!

Wat trek je aan als de temperatuur boven de 30 graden stijgt? Wij hebben een idee, of beter gezegd: meerdere ideeën! Maak luchtige zomermodelletjes van soepele stof die niet strak om het lichaam zitten. Het beste van katoen, viscose, crêpe of zijde. Wedden dat je je op hete dagen prettig voelt in deze kleding? Ook als je in de stad onderweg bent...

Publié dans : tijdschriften
27 mei 2019

Wij houden van de zomer

Heb je de vakantie al gepland? Om het even waar je bent, op deze zomercollectie kun je alleen maar verliefd worden... Wij laten graag de modellen uit de collectie 'Zomerliefde' zien. Stuk voor stuk een ode aan de mode van de jaren 50, maar wel met een moderne touch, waarbij ruiten en bloemetjes de hoofdrol spelen. En het leuke van deze modellen: ze zijn snel klaar!

Publié dans : tijdschriften
16 mei 2019

Wij presenteren de mode voor de maand juni

Het zomerseizoen is gearriveerd! In het juni-nummer reizen wij naar verschillende werelden en culturen. We beginnen onze reis met de gipsy-jurk van een foulardprint, het it-piece van de maand! Lekker ontspannen en van de rust genieten kun je met het modelletje in retro-look. Ook de jaren-50-collectie met geruite stoffen is ideaal voor de zomer - wij waren meteen verliefd op al deze vrolijke modellen. Voor degenen die nog enkele weken naar het werk moeten, hebben wij een luchtige collectie in pasteltinten samengesteld. Stofjes met eto-prints in Afrikaanse kleuren inspireerden ons tot een collectie voor modebewuste vrouwen. Bij de plus-collectie spelen rood en zwart met een Latijns-Amerikaanse uitstraling de hoofdrol. En last but not least: een zomerse collectie voor kinderen. 

Publié dans : tijdschriften
16 mei 2019

De zomer in met de accessoires van Burda-nl

Je kunt weer nieuwe zomerspulletjes maken! Bikini, haarband, oorbellen, tasjes, rugzak... Met deze accessoires maak je van de zomermaanden een groot succes! En het leuke van al deze spulletjes is: ze zijn niet moeilijk om te maken. Dus: ga nog vandaag aan de slag om je eigen kleurrijke accessoires te maken met het Burda-tijdschrift.  

Publié dans : tijdschriften