Maandelijkse Archieven: Maart 2019

25 maart 2019

Ik maak mijn eigen rugzak!

Het tweede nummer van Burda creatief staat in het teken van rugzakken! In totaal presenteren wij 15 totaal verschillende modellen, van praktisch met zakken en bandjes, sportief voor in de vrije tijd tot handig voor naar school. Ze worden van interessante materialen gemaakt, bv. namaakleer, tafelzeil en kurkstof. Maar je kunt ook robuuste katoenen stof nemen.

Goed om te weten: alle rugzakken worden stap voor stap met duidelijke foto’s toegelicht. Met werkbladen!

Publié dans : tijdschriften
18 maart 2019

Burda Plus voor de lente en zomer is klaar

Wij geven antwoord op de vraag: Wanneer ligt Burda Plus weer in de winkel? Het antwoord luidt: vanaf 22 maart! Het halfjaarlijkse tijdschrift voor de lente en zomer 2019 staat weer boordevol inspirerende collecties, natuurlijk allemaal in de maat 44-54. Uitdagende jurken, easy blouses & shirts, waarmee je de lente kunt verwelkomen en energiek starten. En jurken, topjes, shirt van lichte stoffen voor mooie zomerdagen. Wij weten zeker: er zit voor iedereen wat bij! Laat je verrassen door dit nieuwe nummer van Burda Plus.

Publié dans : tijdschriften
11 maart 2019

Het aprilnummer van burda ligt in de winkel

In de maand april kunnen we van mooie dagen genieten, maar vergeet niet: ‘april doet wat hij wil! Dit weerhoudt ons er niet van om de lente met open armen te ontvangen. In het aprilnummer staan de volgende thema’s centraal: blauwe kleuren, folklore-look in Andalusische stijl, kleurrijke lentemode, energieke ‘utility’-trend en sportieve kinderkleding.

Publié dans : tijdschriften
4 maart 2019

Elegant gekleed in de ballerina-look

In het voorjaar duikt deze look steeds weer op: de ballerina-look! Met zachte pasteltinten, elegante snitten, geïnspireerd door de echte ballerina’s. Voor moeder en dochters!

Publié dans : tijdschriften