Maandelijkse Archieven: Februari 2019

18 februari 2019

Burda kids met een nieuwe formule

 

Nadat Burda baby al gepubliceerd is, is nu Burda kids ook klaar. NIEUW: vanaf dit nummer worden alle beschrijvingen van de modellen ook volgens de stap-voor-stap-methode uitgelegd. Dat wil zeggen dat alle naaibeschrijvingen nog eens extra met duidelijke, overzichtelijke tekeningen toegelicht worden. Daarnaast kun je de patronen bovendien meteen van het werkblad uitknippen. Dus: ga meteen aan de slag! In maat 86 tot 164! 

Publié dans : tijdschriften
11 februari 2019

Dé trends van het nieuwe seizoen!

Voor het maartnummer van burda style is onze keuze gevallen op de nieuwste trends voor het komende seizoen. Wij stellen de zes beste trends voor! We beginnen met een pastelzachte ballerina-look, voor moeders en dochters. De tropische dessins veroveren het straatbeeld. Bij de blousentrend showen wij zes uiteenlopende modellen. Voor alle aanstaande bruiden: laat je verleiden door onze bruidsjurk à la Grace Kelly, een metromodel uit 1956! De collectie voor de grotere maten maakt een reis door de jungle. Laat je verrassen!

Publié dans : tijdschriften
7 februari 2019

NIEUW in 2019! Burda EASY verschijnt vanaf nu 4 keer per jaar

Burda EASY ligt nu in de winkel!!! Omdat het tijdschrift een zeer goede resonantie heeft, hebben wij besloten dit tijdschrift vanaf nu 4 (!) keer per jaar te publiceren. Het eerste nummer Burda easy 1/2019 ligt vanaf begin februari in de winkel.

En ook NIEUW: omdat EASY 4 keer per jaar verschijnt, kun je er vanaf nu een abonnement op nemen!

Publié dans : tijdschriften
4 februari 2019

Leuke accessoires en decoraties zelf naaien

Door  Elisabeth Gallan

Dit is het eerste nummer van Burda creatief - met een unieke selectie van 19 accessoires en decoraties voor in huis. Je kunt spulletjes voor de lente en de zomer maken: leuke eiermutsjes voor een vrolijke lentetafel, een mandje voor het paasontbijt, een slinger met vlinders, een vuurtoren, een bloemenkussen etc. Alle modellen worden stap voor stap met foto’s toegelicht.  

Publié dans : tijdschriften
4 februari 2019

Burda baby 2019 ligt in de winkel

Wij zijn trots het nieuwe nummer van Burda baby hier te mogen presenteren. Op maar liefst 84 (!) pagina’s vind je meer dan 20 leuke snitten en projecten om aan te trekken, te spelen en te knuffelen. Natuurlijk voor meisjes en jongens. Dus lieve mama’s, tantes, oma’s, vriendinnen én aanstaande moeders - je kunt vanaf nu aan de slag om al deze spulletjes te naaien! Pluspunt: de modellen worden stap voor stap met tekeningen toegelicht. Ook beginnende naaisters zullen er geen problemen mee hebben al deze spulletjes te maken. En nog een groot pluspunt: alle kleertjes in de maten 56 - 98. Haal het tijdschrift nog vandaag!

Publié dans : tijdschriften