Maandelijkse Archieven: Januari 2019

28 januari 2019

Vintage uit Sixties tot Seventies !

Wij starten het voorjaar met een vleugje vintage. Voor deze collectie zijn we enkele decennia terug gaan kijken om ons te laten inspireren door de mode uit de jaren 60 en 70. Typerend voor die mode waren elegante, chique snitten van indrukwekkende stofjes. Het resultaat: een ladylike trend waarbij vintage stofjes een belangrijke rol spelen. Laat je inspireren door onze frisse lentecollectie. 

Publié dans : tijdschriften
22 januari 2019

Burda Easy 1 is vanaf deze vrijdag te koop!

Heb je het al gehoord? Vanaf dit jaar wordt Burda easy 4 (!) keer per jaar gepubliceerd. Deze week verschijnt het eerste nummer. Je kunt dus nu vier keer per jaar - elk seizoen - met dit tijdschrift easy aan de slag. Het concept is overigens niet veranderd: alle modellen worden met behulp van tekeningen stap voor stap toegelicht. Ideaal voor beginnende naaisters, maar ook interessant voor ervaren naasiters, want Burda easy heeft nog een bijzonderheid: je kunt de delen van een patroon meteen uitknippen van het werkblad. In het eerste nummer staan modellen voor het voorjaar in het middelpunt. De modellen zijn allemaal geïnspireerd op trends die door onze trendwatchers op de catwalks en street-styles zijn gespot. Veel plezier!

 

GEWELDIG! Vanaf nu kun je een abonnement op Burda easy nemen! 

Publié dans : tijdschriften
11 januari 2019

Mode-ideetjes: met een vleugje vintage

Het februarinummer van burda style wordt getypeerd door een vleugje vintage. Maar wij hebben de vintage-mode uit de jaren 60 en 70 wel naar de huidige tijd geïnterpreteerd. Daarnaast ligt de nadruk in dit nummer op klassieke snitten - deze mode is voor elke dag van de week geschikt! Bijzonderheidje: om dit te laten zien, hebben wij deze modellen op 3 verschillende manieren gestyled. Voor al degenen die van kleuren houden, hebben wij de collectie in color-blocking in sportieve streetstyle ontworpen. En natuurlijk willen wij het retro-model niet vergeten - dit is gebaseerd op een jurk uit 1957. En voor de allerkleinsten hebben wij een schattige kindercollectie ontworpen. Nieuwsgierig? Kijk hieronder verder... 

Publié dans : tijdschriften