Maandelijkse Archieven: November 2018

28 november 2018

Geniet van de feestdagen

In de laatste weken van het jaar kun je nog eens heerlijk ontspannen en samen met het gezin in een gezellige sfeer van de feestdagen genieten. Natuurlijk trek je tijdens deze dagen je mooiste zelfgemaakte outfit aan. Gemaakt van paillettenstof, jacquard, zijde of geborduurde tule...  De prachtige stofjes zorgen voor een feestelijke uitstraling. Dat wordt een mooie kerst en een prettige oudejaarsavond.

Publié dans : tijdschriften
21 november 2018

Fijne feestdagen

Als klap op de vuurpijl sluiten wij dit jaar met een spetterend nummer af! Pailletten, geborduurde tule, prachtige jacquardstoffen, glanzend fluweel, glinsterend nanmaakbont ... met al deze elementen kun je heel de maand december genieten en feestvieren! Voor deze feestelijke aangelegenheid hebben wij klassieke en elegante patronen van kostbare materialen ontworpen, maar zonder overdressed te zijn! Bereid je op tijd voor op deze vrij drukke tijd, zodat je strak met  je familie of vrienden kunt genieten. Laat je verrassen door het nieuwe nummer. Fijne weken!

Publié dans : tijdschriften
6 november 2018

Vlotte ruiten

Het is een feit: in de komende maanden - dus in de herfst én de winter - spelen ruiten de hoofdrol, soms als complete outfit, maar vaak slechts als speels detail. En omdat er zoveel verschillende ruitpatronen zijn, is er een ruime keuze. Laat je door onze suggesties inspireren!

Publié dans : tijdschriften
6 november 2018

Mon amour!

Retro-feeling hangt in de lucht... maar met een moderne inslag! In deze collectie voor het najaar ligt de nadruk op het vrouwelijke silhouet. De elementen waarmee deze look vormgegeven werd zijn in eerste instantie soepele stoffen met bloemen of stevigere stoffen, wollen stoffen of popeline, in effen tinten  of met opvallende motieven in aquaverf-stijl. In de maten 44 - 52

Publié dans : tijdschriften