Maandelijkse Archieven: September 2018

13 september 2018

French chic

Elegant en toch een tikje nonchalant: dit zijn de kenmerken van de Franse couture in het rood en nachtblauw die ooit in Biarritz door Gabrielle Chanel gepresenteerd werd. Deze mode werd later ook door andere bekende modedesigners overgenomen, bijvoorbeeld Jean-Paul Gaultier interpreteerde deze stijl vele malen opnieuw. Maar één  ding is zeker: de marine-look in French chic is nog steeds actueel!

Publié dans : tijdschriften
13 september 2018

Een vrouwelijke stijl in pasteltinten!

Zachte pastelkleuren en vrouwelijke silhouetten geïnspireerd door de elegante prinsessenmode uit de jaren 50, die in films door actrices werd getoond. Wij hebben deze look naar de huidige tijd vertaald. En niet alleen voor volwassen vrouwen. Betreed samen met ons deze wereld van grote en kleine prinsessen!

Publié dans : tijdschriften
11 september 2018

Nieuwe romantiek

De burda-style Plus voor de herfst en de winter heeft gekozen voor snitten die variëren van vrouwelijk tot sportief. Het zijn outfits voor het dagelijks leven en speciale gelegenheden. Het tijdschrift opent onder het motto Grote Liefde met een romantische look in landelijke stijl, met mooie herfstbloemen. De chique modellen kun je elke dag en in de vrije tijd dragen. Bij de collectie ‘Creatieve ideeën’ speelt de energieke kleur rood samen met blauw en wit de hoofdrol. Deze modellen zijn ideaal voor naar het werk. Maar dit is nog niet alles! Laat je verleiden door de collectie in zachte tinten en de partymode. En last but not least: lingerie! Volop ideeën voor het komende seizoen.

Publié dans : tijdschriften
11 september 2018

Marine-look of Prince de Galles in de herfst?

De keuze is aan jou! Maar je kunt ook beide looks dragen, want in de komende maanden zie je deze trends overal. Maar de maand oktober heeft nog meer verrassingen! Onder het motto ‘Wild Thing’ komen de animal-prints terug op straat. Als je meer van felle kleurtjes houdt, kun je van onze happy-collectie gelukkig worden...

Publié dans : tijdschriften
3 september 2018

Burda Talent : and the winner is...

Voor de eerste keer konden dit jaar mensen uit alle Europese landen deelnemen. Het resultaat: wij ontvingen 140 inzendingen uit twaalf landen. Wij waren zeer verrast over de creativiteit binnen onze internationale community!

Publié dans : tijdschriften
3 september 2018

Nog even terugdenken aan de zomer!

Buiten wordt het weer steeds guurder, de wind raast door de bomen. Met een beetje weemoed denken wij terug aan die heerlijke zomer. Wat hebben wij genoten! Met de bloemenprints willen wij het zomergevoel nog even vasthouden.

Publié dans : tijdschriften
3 september 2018

Zwart & wit

Een klassieke kleurencombinatie met verrassende effecten! De monochrome look met sportieve details kun je naar het werk of in de vrije tijd dragen. De modellen zijn zo uitgekozen dat je een complete collectie kunt samenstellen, van broek, shirt, jurk tot parka! Aan jou de keuze!  

Publié dans : tijdschriften