Maandelijkse Archieven: Juli 2018

27 juli 2018

Zachte tinten

In de zomer zoekt iedereen het liefst afkoeling aan het water. Voor een dagje aan het water trek je kleding van soepele stofjes aan. Effen of gedessineerd, maar in elk geval met zachte tinten. Door de details komt de nadruk op het vrouwelijke silhouet te liggen. Bekijk onze zomercollectie!

Publié dans : tijdschriften
26 juli 2018

Onder de palmen? Last-minute-collectie

Bij deze hitte wil iedereen het liefst binnen blijven... Prima! Heb je dus extra tijd om nog wat voor de vakantie te maken! Met onze ‘last minute’-collecties gaat dat zeker lukken! Hiermee kun je je vakantiekoffer nog even met een paar nieuwe spulletjes aanvullen. Ach, je bent al op vakantie geweest? Maakt niet uit, dan trek je de nieuwe kleren aan als je op een terrasje iets gaat drinken.

 

Publié dans : tijdschriften
4 juli 2018

Burda Style augustus 2018 - een zacht najaar

Het augustusnummer is klaar! Wij presenteren dit nieuwe nummer van burda style om nog even van de zomer te genieten. Voor degenen die pas laat op vakantie gaan, hebben we nog een collectie met paar last-minute-modellen gemaakt. Kun je dus toch nog in het nieuw op vakantie! Of ben je allang weer terug en al aan het nadenken wat je in de komende maanden aan wilt trekken? Laat je verrassen door de zachte tinten, de collectie in de trend van de jaren 70 en de elegante business-look. Daar kun je weer een tijdje mee vooruit!

Publié dans : tijdschriften