Maandelijkse Archieven: Juni 2018

27 juni 2018

[COMPLETE COLLECTIE] De modellen van mei 2017 zijn als download-patronen beschikbaar!

Tropische kleuren, puur natuur, vlotte citymode, safari-look en leuke kinderkleding zijn de thema’s in het meinummer 2017! En vanaf vandaag zijn alle modellen uit nummer mei 2017 online als download-patroon beschikbaar. Je hoeft alleen maar een paar te klikken om een patroon te bestellen en te downloaden! 

Publié dans : tijdschriften
27 juni 2018

[COMPLETE COLLECTIE] De modellen van april 2017 zijn als download-patronen beschikbaar!

African queen, trendy musthaves, genieten aan zee, exotische kleuren en dessins! Vier thema’s die nooit uit de mode raken! Alle modellen uit het aprilnummer 2017 zijn online als download-patroon beschikbaar. Je hoeft alleen maar een paar te klikken om een patroon te bestellen en te downloaden! 

Publié dans : tijdschriften
27 juni 2018

[COMPLETE COLLECTIE] De modellen van maart 2017 zijn als download-patronen beschikbaar!

Zoals elk jaar presenteert burda style in het maartnummer een collectie bruidsmode. Deze patronen zijn nu ook als download-patroon beschikbaar. Maar bekijk ook de PLUS-patronen uit dit nummer - sportieve, vlotte outfits met vele highlights, in maat 44-52. Daarnaast kun je nog kiezen uit de collectie Gipsy Glamour. Voor de baby's en jonge kinderen hebben wij een kleertjes in maat 68-92 ontworpen. Alle modellen uit het maartnummer 2017 zijn online als download-patroon beschikbaar. Je hoeft alleen maar een paar te klikken om een patroon te bestellen en te downloaden! 

Publié dans : tijdschriften
27 juni 2018

[SPECIALE COLLECTIE] Het is vakantie!

Eindelijk is het moment aangebroken: het is VAKANTIE! En wat wil je dan? Precies: heerlijk ontspannen en onbekommerd genieten van de dag. En het maakt niet uit of je naar het buitenland gaat of lekker thuis blijft, je kunt nog snel een paar leuke kleren maken. Dan is het vakantiegevoel niet meer te overtreffen! Om je een handje te helpen hebben wij een speciale collectie samengesteld voor de vakantieweken. Wat ga je maken?

Publié dans : tijdschriften